2013 Yeni Trend Yaka Kolye Modelleri

Merhaba sevgili sizaretçiler
2013 yılının modası olan kadınların gözdesi en güzel yaka kolye modelleri farklı taşlarla işlenmiş ve değişik modellerde ilginç tasarımlarla farklılık yaratan yaka kolye modellerini siz kadınlar için sayfamızda paylaşıyorum. Çok şık bayan yaka kolye modellerinin bu yıl çoğu kadında çok rastlayabileceğimiz modelleri sayfamızda paylaşıyorum.
Yeni moda çok şık bayan yaka kolye modellerinin yer aldığı sayfamıza hep birlikte bakacak olursak ilk resmimizde ki çok yık bayan yaka modelinde farklı tasarım altın sarısı renginde çok şık bayan yaka kolye modelimiz yer alıyor. Diğer resmimizde ki yeni tasarım bayan yaka kolye modelimiz de ise yeni trend siyah üzerinde beyaz demirlerle işlenmiş çok şık bir yaka kolye modelimiz yer alıyor.
Resimleri büyük boy görmek istiyorsanız lütfen küçük resmin üzerine tıklayınız.

Resimleri büyük boy görmek istiyorsanız lütfen küçük resmin üzerine tıklayınız.
Yukarıdaki resimler de yer alan 2013 yılının modası yaka kolye modellerimizin bulunmakta. Hepimizin bildiği gibi çok şık tasarım olan yeni moda yaka kolye modelleri yeni trend oldu farklı gömleklerler değişik kıyafetlerimizle kombine edeceğimiz bu birbirinden güzel yaka kolyeleri ile farklılık yaratabileceksiniz. Eğer modanın yakın takipçisi iseniz ve yeni moda şeylere ilgi duyuyorsanız bu yaka kolye modelleri tam size göre. Kolye tasarımcılarının tasarımda çığır aştığı noktada 2013 yılının yeni moda kolyelerinden tasarım yaka kolye modelleri bu yıl göz dolduruyor. Yukarıdaki resimlerimizde yer alan farklı taşlarla süslenmiş değişik kulaşlardan yapılmış V yaka, bebe yaka dik yaka düğmeli veya kopçalı incili yaka kolye ve yeni trend taşlı yaka kolye modellerini ve farklı renklerini yakından daha detaylı bir şekilde nceleyebilirsiniz.

Prenses…

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git